Novodomszky Éva életmódváltása

Novodomszky Éva, az m1 Ma Reggelének műsorvezetője nemrégiben elkezdte Dr. Filippo Ongaro elvei szerint élni az életét. Fáradékonyság, kimerültség, hangulatváltozások jellemezték mindennapjait. Tapasztalatairól folyamatosan beszámolunk a médiában.

Minden változás bennünk kezdődik

Karsai Gábor bizalomról, békéről és arról, hogy mit jelent ma hídépítőnek lenni
Látszólag egymástól távol eső területeket köt össze: filozófiát és menedzsmentet, művészetet és társadalomfejlesztést, spiritualitást és orvoslást. Látszólag, mert a távolság csak a mi fejünkben létezik: Karsai Gábor szerint ezek egymással szervesen összefüggnek. Ő mindenesetre a közös pont, és legújabb megbízatásával is azt igazolja, hogy ha egyensúlyra és  összhangra vágyunk, ennek forrását először magunkban kell keresnünk.

2012/05/03 More
Minden változás bennünk kezdődik

Természetgyógyász: Génekre szabott táplálkozás

Ha nyolcvan évet élünk, összesen átlagosan 30-60 tonnányi "emberüzemanyagot", azaz táplálékot fogyasztunk el. Kézenfekvő gondolat, hogy ez az ételtömeg alapvetően befolyásolja egészségi állapotunkat, közérzetünket. Érdekes módon azonban mindezt csak az utóbbi pár évtized tudományos kutatásai bizonyították be.

2012/05/02 More
Természetgyógyász: Génekre szabott táplálkozás

A XXI. századi orvostudomány üzenete

Februárban ismét hazánkba látogatott a rendszerszemléletű medicina európai hírű szakértője, a Quintess Tudásközpont és Egészségközpont nemzetközi orvostanácsadója, Dr Filippo Ongaro. Segítségével ezúttal arra kerestük a választ, hogy hogyan előzhetjük meg, illetve ismerhetjük fel a különböző krónikus betegségek mögött megbúvó közös okokat...

2012/02/29 More
A XXI. századi orvostudomány üzenete
Next 1 of 6