Dr. Filippo Ongaro az egészséges táplálkozásról és a fogyókúráról

Super mokka november 30. adásában dr. Filippo Ongaro, a Quintess Tudásközpont és Egészségközpont nemzetközi orvostanácsadója, a világszerte elismert, az európai űrhajósok orvosa adott interjút abból az alkalomból, hogy magyarul is megjelent egy újabb könyve: Úgy egyél, hogy lefogyjál!

Úgy egyél, hogy lefogyjál!

A világszerte elismert olasz űrorvos, dr. Filippo Ongaro szerint az eddigi módszerek azért nem vezetnek eredményre, mert az emberi szervezet számára természetellenes az általánosan elfogadott tétel: együnk kevesebbet, mozogjunk többet!

2012/12/01 More
Úgy egyél, hogy lefogyjál!

Génekre szabott táplálkozás

Napjaink egyik legintenzívebben fejlődő tudományágáról az epigenetikáról készített összeállítást az m1 Delta című műsora -- kiemelve annak jelentőségét, hogy a gének működését, kifejeződését milyen mértékben befolyásolják a környezeti tényezők, az életmódunk és a táplálkozás.

2012/05/12 More
Génekre szabott táplálkozás

Életmódváltás -- személyre szabva

Az m1 reggel című műsorában Novodomszky Éva műsorvezető ? aki a rendszermedicina szempontrendszere alapján összeállított ajánlások szerint alakította át életmódját -- beszélt életmód-változtatásának eddigi tapasztalatairól. Dr. Filippo Ongaro a Quintess Egészségközpont nemzetközi orvosigazgatója az állapotfelmérés módszereit részletezte.

2012/05/09 More
Életmódváltás -- személyre szabva
Next 1 of 4