Novodomszky Éva életmódváltása

Novodomszky Éva, az m1 Ma Reggelének műsorvezetője nemrégiben elkezdte Dr. Filippo Ongaro elvei szerint élni az életét. Fáradékonyság, kimerültség, hangulatváltozások jellemezték mindennapjait. Tapasztalatairól folyamatosan beszámolunk a médiában.

Hogyan lehet megelőzni és kezelni a krónikus betegségeket?

Dr Filippo Ongaro, a rendszerszemléletű medicina európai hírű szakértője, a Quintess Egészségközpont nemzetközi orvos-igazgatója praxisában előfordult példák segítségével azt is megtudhatjuk, hogyan lehet megelőzni, illetve kezelni a krónikus betegségeket.

2012/02/28 More
Hogyan lehet megelőzni és kezelni a krónikus betegségeket?

A krónikus betegségek megelőzésének lehetőségeiről

A Quintess Egészségközpont február 23-ai rendezvényén a meghívott újságírók, dr. Filippo Ongaro, a Quintess nemzetközi orvostanácsadója és dr. Fekete György gyermekgyógyász professzor, a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai gyermekklinikájának orvosa beszélgettek egy egyre aktuálisabbá váló témáról: melyek a jelenlegi egészségügyi ellátórendszer legfőbb hiányosságai, és hogyan fognak gyógyítani a jövő orvosai?

daganatok.hu

2012/02/27 More
A krónikus betegségek megelőzésének lehetőségeiről

Alaposabb vizsgálatot vár orvosától?

A rendszerszemléletű medicina egy kezelési modell, amely nem úgy tekint a betegre, mint zavartan működő szervek egymással össze nem kapcsolt együttesére, hanem a kezdetektől vizsgálva próbálja felfedezni és kezelni a betegségek gyökereit, és nem csupán azok tüneteit.

hazipatika.com

2012/02/26 More
Alaposabb vizsgálatot vár orvosától?
Prev Next 2 of 6