Dr. Filippo Ongaro az egészséges táplálkozásról és a fogyókúráról

Super mokka november 30. adásában dr. Filippo Ongaro, a Quintess Tudásközpont és Egészségközpont nemzetközi orvostanácsadója, a világszerte elismert, az európai űrhajósok orvosa adott interjút abból az alkalomból, hogy magyarul is megjelent egy újabb könyve: Úgy egyél, hogy lefogyjál!

A diéták nem működnek ...

Sem testünket, sem életünket nem lehet kúraszerűen megváltoztatni, ennél sokkal többre életmódváltásra és szemléletünk megváltoztatására van szükség.

2012/05/08 More
A diéták nem működnek ...

A bőrbetegségek és a rendszermedicina

A bőrbetegségeket és bőrelváltozásokat a bőrgyógyászok és kozmetológusok többsége csak tünetileg kezeli. Holott bőrünk állapotát a megfelelő táplálkozás, mozgás és a stressz kezelése is befolyásolja. --  A Tv2 Talpig nő című magazinjában a bőrproblémák rendszerszemléletű megközelítéséről beszélt dr. Filippo Ongaro, a Quintess nemzetközi orvos-igazgatója, a rendszermedicina ismert képviselője.

2012/05/07 More
A bőrbetegségek és a rendszermedicina

Nutrigenomika, táplálkozás, egészség

Az m1 Megoldások Magazinja 04.26. adása egy hosszabb összeállítást készített a legújabb tudományos kutatási eredményekre épülő táplálkozási módról, a rendszermedicina vizsgálatokról.  Dr. Filippo Ongaro beszélt a rendszerszemléletű medicináról, Novodomszky Éva  az m1 műsorvezetője, aki megelőzési céllal vett részt a vizsgálatokon,  számolt be közvetlen tapasztalatairól.

2012/04/26 More
Nutrigenomika, táplálkozás, egészség
Prev Next 2 of 4