Tudásközpont

Quintess Tudásközpont nonprofit szervezet, melynek missziója a legkorszerűbb, tudományosan igazolt egészség-megőrzési és egészségfejlesztési módszerek meghonosítása hazánkban.

Akkreditált és pontszerző egyetemi képzéseket, tudományos konferenciákat, work-shopokat szervez, amelyeket gyakorlati képzési lehetőségekkel egészít ki.

Ismeretterjesztő programokkal, tudásbázis építésével támogatja a modern, megelőzésre fókuszált életmód iránti érdeklődés növelését.

Folyamatosan követi a kapcsolódó tudományterületek legfrissebb eredményeit, és támogatja, hogy az előremutató tudományos eredmények minél előbb megjelenjenek a hazai és a nemzetközi gyakorlatban. Ennek érdekében számos hazai és nemzetközi intézménnyel működik együtt.

Igazgatója Dr. Fekete György professzor, nemzetközi orvostanácsadója Dr. Filippo Ongaro, a rendszerszemléletű medicina nemzetközileg is elismert szaktekintélye.

A Quintess Tudásközpont Tudományos Tanácsadó Testülete >>

Quintess Tudásközpont Orvostovábbképzés 2018. I. félév tanfolyamainak programja >>

Quintess Tudásközpont Orvostovábbképzés 2018. I. félév: március 2. Quintess Tudásközpont orvostovábbképzés Quintess Tudásközpont orvostovábbképzés