Quintess Tudásközpont Orvostovábbképzés

Az akkreditált, orvosi továbbképző sorozat 
következő tanfolyamai 2018. I. félévében folytatódnak

A Quintess Tudásközpont nonprofit szervezet továbbképző sorozatának 2018 I. félévi programja 2018. január 19-én, február 9-én és március 2-án kerül megrendezésre. A szervezet célja a legkorszerűbb, tudományosan igazolt egészség-megőrzési, egészségfejlesztési és betegség megelőzési módszerek széleskörű terjesztése.

A Semmelweis Egyetem által akkreditált programban a különböző orvosi és fogorvosi szakterületek kiváló előadói mutatják be témájuk legújabb, legizgalmasabb eredményeit. A továbbképző sorozat multidiszciplináris előadásai és esetismertetései sikeres fogadtatásra találtak az előző félévekben a családorvosok, házi gyermekorvosok, kórházi és klinikai orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és egészségügyi szakdolgozók körében.

A pénteki napokra tervezett, alkalmanként 16 továbbképzési ponttal akkreditált továbbképző sorozatot mindazon kollégák szíves figyelmébe ajánljuk, akik érdeklődnek a XXI. század korszerű, korai és egyénre szabott diagnosztikai és terápiás módszerei, valamint a rendszerszemléletű medicina lehetőségei iránt.

A részletek megtekintése és a jelentkezés az OFTEX internetes portálon lehetséges (Naptári félév: 2018 I. félév, szervező: Quintess). A programról a quintess.hu és a rendszermedicina.hu honlapokon is tájékozódhat minden kedves érdeklődő.

Quintess Tudásközpont Orvostovábbképzés 2018. I. félév: március 2. Quintess Tudásközpont orvostovábbképzés Quintess Tudásközpont orvostovábbképzés