Mit tartalmaz a Quintess
„Mind Body Medicine”?


FELKÉSZÜLÉS:

Részletes, rendszermedicina kérdőív kitöltése online

ELSŐ VIZIT:
60 perces orvosi vizsgálat és konzultáció

A találkozó során orvosával részletesen megbeszélheti a kérdőívben már említett panaszait, problémáit. Orvosa ezután megvizsgálja Önt és műszeres méréseket végez, amelyek képet adnak szívének, vegetatív idegrendszerének, stresszállapotának működéséről, testének összetételéről. A találkozó végén – az Önről kirajzolódott ismeretek alapján – orvosa elmondja véleményét és ha szükséges, javaslatot tesz a Mind Body Medicine standard vérvételén felüli vizsgálatokra.
Az első vizit időtartama: 60 perc
Az első vizit díja: 20.000 Ft

LABORVIZSGÁLAT:

A Mind Body Medicine laborvizsgálata tartalmazza a szervezet stressz-szintjére vonatkozó értékeket, valamint a legfőbb testi funkciók zavarára utaló jeleket.
A laborvizsgálat ára: 7.300 Ft

MÁSODIK VIZIT:
60 perces orvosi konzultáció és terápiás javaslat

A konzultáció során orvosa a kérdőív, a fizikális és laboratóriumi vizsgálatok ismeretében összegzi az eredményeket és személyre szabott, részletes javaslatokat ad a terápiára vonatkozóan, esetleg további vizsgálatokat ír ki, ha az eredmények megkívánják. A terápia lehet téma, illetve szakterület szerinti konzultáció, mint például táplálkozási, pszichológiai vagy egyéb megbeszélés. Célja mindig a problematikus terület(ek) kibontása és ezekre megoldás keresése.

 

TELJES KÖLTSÉGE: 47.300 Ft

MindBody