Miért válasszon minket?

Tudományos: hiteles szakmai kutatásokon, Nobel díjas tudósok eredményein és európai hírű, élvonalbeli orvosok munkásságán alapul. Minden diagnosztikai és terápiás döntésünk szilárd klinikai érveken és tudományos bizonyítékokon alapul.

Eredményes: Az egyes szervek vizsgálata és kezelése helyett integrált megközelítést követünk, így derítve fel az összetett, krónikus panaszok és megbetegedések mögött húzódó alapvető testi-szervi vagy akár lelki okokat. Ezáltal a gyógyulás hatékonyabban elérhető.

Személyre szabott: orvosaink teljes figyelme Önre irányul, addig nyomoznak, amíg eredményre jutnak, s a megoldást Önre szabják.

Megtérül: Részletes családi és egyéni kórtörténet és életmód felméréssel, kiterjesztett laboratóriumi, orvosi és műszeres, esetenként genetikai vizsgálatokkal hatékonyan ismerünk fel, állítunk helyre és előzünk meg olyan kóros állapotokat, amelyeket később már csak komoly erőfeszítéssel, idő- és pénzráfordítással lehetne gyógyítani.

Komplex: tapasztalatunk szerint a gyógyulás egyik fontos kulcsa, hogy a terápia gyakran hosszadalmas és nehéz folyamatában a páciens egy kézben maradjon. A Quintessben ez biztosított: klienseinket mind a diagnosztikai, mind a terápiás kezelések alatt egy kezelő orvos kíséri, felügyeli.

Mindezek eredményeképpen Ön olyan életmódot folytathat, és olyan életminőséget érhet el, amelyre régóta vágyik. A módszertan a világban már százezreken segített, és mind több újító szellemű orvos fordul ehhez a szemlélethez. Itthon pedig a szakma olyan úttörői kezében vannak pácienseink, akik már bizonyították tudásuk eredményességét.

egészség-életmód

Dr. Filippo Ongaro:
Táplálkozás és a krónikus betegségek
Hírlevélfeliratkozás